Automate your Marketing
with Womplify




 
.:: Mama, Papa, Ashraf & Arisha ::.

By: Mrs Asida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Jul-2016 02:03 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 2016

Raya tahun ini, raya di rumah mama.
Tak semua balik.
Alhamdulillah happy.


Wednesday, 4-Apr-2012 08:32 Email | Share | | Bookmark
Set Sauna Di Rumah

Sauna Jade Infrared: RM640
Sauna Vibro Pants: RM240
Sauna Pants: RM150
View all 10 photos...
Quote:
Adakah anda mempunyai masalah-masalah seperti di bawah?

1) Tiada Masa untuk bersenam dan berjogging?

2) Badan rasa lenguh2, sakit sendi letih atau lenguh2?

3) Sering sakit kepala, migrain berpanjangan?

4) Resdung? Setiap hari.. setiap pagi selalu bersin?

5) Berpotensi kena serangan darah tinggi, kencing manis dan penyakit kronik yang lain?

6) Ibu lepas bersalin berat badan naik?

7) Selulit yang hodoh dan buruk di kulit

Bahagian pinggul dan paha yang besar dan tidak cantik?

9) Kulit muka berminyak dan kasar?

10) Punggung besar selepas bersalin?
Hilangkannya dengan kaeda bersauna di rumah! Rawatan Sauna atau mandi wap panas merupakan gabungan kaedah tradisional-moden & ia berkesan untuk menurunkan berat badan dan kesihatan anda secara semulajadi.

Produk Sauna D' Home
Anda boleh bersauna hanya di rumah, bila2 masa shj utk kecantikan & kesihatan seisi keluarga!

Antara Kelebihan Lain Bersauna:
1. Membantu mengurangkan berat badan
2. Memulihkan luka dalaman selepas bersalin
3. Membantu melembut dan menghaluskan kulit
4. Membantu sistem perkumuhan/ membuang toksin dalam badan

visit>>>http://saunarumah.com
Harga sudah termasuk Postage

Kurier:
-Kurier GD Express - Malaysia - pesanan diterima dalam tempoh 1-2 hari
-Pos Laju Malaysia - Indonesia, Brunei & Singapore - pesanan diterima dalam tempoh 3-4 hari.

Berminat dan pertanyaan>> send msg kat comment / sms 012-3312030


Hanya bersauna di rumah, anda dapat melangsingkan badan dan menyihatkan badan dengan mudah dan selamat


Sunday, 3-Jul-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Ke Langkawi Island!

 
 
 
View all 62 photos...
Quote:
Alhamdulillah


Tuesday, 4-Jan-2011 17:20 Email | Share | | Bookmark
Birthday Papa Ke 31

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
Sempena birthday Papa yang ke -’31′, Papa belanja makan dekat Restoran Famous Thai, Plaza Masalam. Ingat nak order dinner set macam hari tu, tapi promosi dah habis daa.. apapun layans juga makan sampai licin sebab peruk dah lapar.. hihi

http://www.asida.net


Saturday, 23-Oct-2010 10:18 Email | Share | | Bookmark
Hot Springs, Sungai Klah, Perak

 
 
 
View all 24 photos...
Quote:
Family Day (reunion) dengan rakan-rakan sekolah Papa dulu SMAP Labu. Sangat seronok lepas puas bersukan neka, mandi air terjun, mandi air mata air dan air panas.. sangat syok!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net